Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

City travelers, στο artradio Beton7….






 Η ομάδα city travellers είναι ένα πειραματικό εικαστικό-θεωρητικό εργαστήριο. Στις δραστηριότητές του συμπεριλαμβάνεται η διοργάνωση μικρών εικαστικών συλλογικών δράσεων και εκθέσεων που είναι αποτέλεσμα της έρευνας του εργαστηρίου. Άλλη μία δράση τους είναι η εκπομπή στο  www.beton7artradio.gr . Το περιεχόμενο της εκπομπής   θα αφορά την  έννοια της περιήγησης και της περιπλάνησης – πρωταρχικές έννοιες που απασχολούν το εργαστήριο.

Οι θεωρίες του Μπωντλαίρ, του Μπένγιαμιν και των Καταστασιακών για τη νεωτερικότητα, τον καλλιτέχνη και τον πλάνητα , γίνονται οι βάση για τις συζητήσεις μεταξύ του φιλόσοφου Παναγιώτη Παπαδόπουλου, της εικαστικού/γλύπτριας Κατερίνας Αθανασίου και του εικαστικού/ζωγράφου Αντώνη Λακίδη. Eμπλέκονται στην αέναη διερεύνηση των διαφορετικών αντιλήψεων που περιέχει από τη μία πλευρά η θεωρία της ιστορίας και η φιλοσοφία της τέχνης και από την άλλη η αισθητική και η πράξη της δημιουργίας. Στις συζητήσεις θα παρευρίσκονται φοιτητές και άλλοι προσκεκλημένοι, συμμετέχοντες ή μη στο σεμινάριο



To Βeton7artradio είναι ένα art project του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού Beton7.

Ένα ραδιόφωνο που μιλάει Τέχνη, ένας σταθμός που ακούγεται στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.beton7artradio.gr σε 24ωρη βάση.

Καλύπτει θέματα τέχνης και πολιτισμού, αναδεικνύοντας τη σύγχρονη δημιουργία. Περιλαμβάνει συνεντεύξεις, πρωτότυπες θεματικές εκπομπές, μουσικά προγράμματα, ζωντανές συναυλίες, αφιερώματα σε προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό ,αναφορές στο έργο σύγχρονων δημιουργών.

Στο Βeton7artradio συμμετέχουν παραγωγοί από όλο το φάσμα της σύγχρονης τέχνης όπως, εικαστικά, αρχιτεκτονική, θέατρο, μουσική, χορό, λογοτεχνία, κινηματογράφο, design.



Οι City travelers στο artradio Beton7 :
Κατερίνα Αθανασίου, Αντώνης Λακίδης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος| Κάθε δεύτερη Πέμπτη: 17.00 - 19.00|   .  Αυτή την Πέμπτη 14.6.2012, 5-7 μ.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου