Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

"Green project" : Κινητή έκθεση περιβαλλοντικής φωτογραφίας




                                                                                                           
 

Η Κινητή έκθεση περιβαλλοντικής φωτογραφίας (Green Project) θα ταξιδέψει και θα προβληθεί – σε συνεργασία με τοπικές επιτροπές της UNESCO -  σε 13 ευρωπαϊκές πρωτεύουσες .

Η έκθεση είναι  προϊόν 14 Ελλήνων φωτογράφων ,  περιλαμβάνει δείγματα τεκμηριωτικής και καλλιτεχνικής φωτογραφίας, φωτογραφίας τοπίου και φωτογραφίας που παράγεται από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο, αυτοσυστήνεται δε  ως  «όχημα κατανόησης των διαφορετικών φωτογραφικών απεικονίσεων του περιβάλλοντος, σε όλες τις εκφάνσεις του» .

Τα εγκαίνια της  Έκθεσης  θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 26 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ, στο Ίδρυμα Κακογιάννη. Καθ΄ όλη τη διάρκεια του οδοιπορικού «Green Project στην Ευρώπη: Αθήνα – Βόρειο Ακρωτήριο, στους δρόμους των ενεργειακών διασυνδέσεων βορρά - νότου»,  θα είναι ανοικτή στο Ελληνικό κοινό χωρίς εισιτήριο, στο Ίδρυμα Κακογιάννη από 18:00 – 22:00 καθημερινά από 26/7 μέχρι 31/8/2012 (σημειώνεται ότι το Ίδρυμα Κακογιάννη θα παραμείνει κλειστό από 3/8-23/8/2012).

Η έκθεση γίνεται με την επιμέλεια της ιστορικού τέχνης Δρ. Νίνας Κασσιανού και περιλαμβάνει  φωτογραφίες των Ελλήνων καλλιτεχνών Μυρτούς Αποστολίδου, Γιώργη Γερόλυμπου, Βαγγέλη Γεωργά, Θαλασσινής Δούμα, Δημήτρη Κοιλαλού, Ηλία Κοσίντα, Στεφανίας Μιζάρα, Ηλία Μπουργιώτη, Σούλας Παλέντζα, Δημήτρη Ρίζου, Γιάννη Τζώρτζη, Χρύσας Τσοβίλη, Ηλία Χατζάκη, Συμεών Χατζηλίδη, καθώς και από το φωτογραφικό αρχείο της ΔΕΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.green-project.org  κιν. 6974 796797 και 6977 369982

ΥΓ : Εν όψει, φωτογραφία του Γιάννη Τζώρτζη

1 σχόλιο:

  1. Γιαννη προσωπικά δεν ξέρω αν πείρα σήμερα μεγάλη φόρα με τα 11μαχ αλα δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το μεγαλόπνοο "σχέδιο" με τους ΑΠΕ και ΗΛΙΟς στην υπηρεσία των Γερμανών

    ΑπάντησηΔιαγραφή