Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ECOSEX



Άκουσον-άκουσον  ρεπορτάζ  για το Ecosex!




Στροφή 180 μοιρών φαίνεται πως κάνουν πολλοί  εραστές με το να μην επιλέγουν πανάκριβα ξενοδοχεία ή πολυτελείς σουίτες. Ένα ποσοστό  που αγγίζει  το 22% σε όλο το κόσμο  έχει στενές επαφές  στον κήπο ή στην εξοχή,  τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.



Τώρα πλέον υπάρχουν και περιβαλλοντικές οργανώσεις, που μεταξύ άλλων συστήνουν:



πράσινα σεξοβοηθήματα



Στην περίπτωση που τα ερωτικά βοηθήματα αποτελούν το αλατοπίπερο της  ερωτικής σας ζωής διαβάστε προσεκτικά τα υλικά από τα οποία έχουν κατασκευασθεί , κυρίως αν περιέχουν φθαλάτες.

Οι ουσίες αυτές ανήκουν σε μία οικογένεια βιομηχανικών χημικών προϊόντων που χρησιμοποιούνται για να μαλακώσει η πλαστική ύλη και η χρήση τους έχει συνδεθεί με διάφορα προβλήματα ιατρικής φύσης,  όπως  η ατροφία των όρχεων και  προβλήματα στα όργανα αναπαραγωγής.
 [ Εν όψει : Γεωλογικοί σχηματισμοί στο Νομό Κοζάνης (Μπουχάρια ονόματι...). Πάσα ομοιότης με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι συμπτωματική....]




Δοκιμές σε πειραματόζωα έδειξαν βλάβες στο ήπαρ, τα νεφρά και τους πνεύμονες, ενώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι φθαλάτες έχουν απαγορευτεί   ακόμη και στα παιδικά παιχνίδια.

Στην περίπτωση που  δεν  κάνετε χωρίς  τα sex toys  προτιμήστε τα ασφαλή οικολογικά από γυαλί, μέταλλο, ή σιλικόνη . 


 οικολογική προφύλαξη



Μπορεί τα  προφυλακτικά από λάτεξ  να αποτελούν την πιο ασφαλή λύση απέναντι σε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή  σε ένα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενο Νόσημα (ΣΜΝ), αλλά δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί το κατά πόσο είναι βιοδιασπώμενα.



Όπως ισχυρίζονται  οι οικολογικές οργανώσεις , τα προφυλακτικά από δέρμα είναι τα πιο φιλικά στον πλανήτη,   αλλά δεν προστατεύουν από  τα ΣΜΝ. 



Το  σημαντικότερο σημείο στην χρήση των προφυλακτικών έχει να κάνει με τις εξωσωματικές, δηλαδή περιβαλλοντικές επιπτώσεις τους. Εδώ  οι ειδικοί συνιστούν να μην πετάγονται σε  λεκάνες τουαλέτας , αφού κινδυνεύουν να κολλήσουν στους σωλήνες και να μολύνουν τους υδάτινους αποδέκτες, όπου καταλήγουν.

  

 μπαμπού σεντόνια.



Αφήστε στην άκρη τα μεταξωτά σεντόνια και στρώστε το κρεβάτι με τα οικολογικά σεντόνια από μπαμπού τα οποία έχουν μεταξωτή αφή, απορροφούν  την υγρασία, έχουν  φυσικές αντιμικροβιακές ιδιότητες ενώ προέρχονται από μια διαρκώς ανανεώσιμη πηγή 



χωρίς φώτα



Δεν κάνετε μόνο οικονομία στο ρεύμα  αλλά  χωρίς φώτα στην διάρκεια του σεξ επιτυγχάνετε καλύτερη ατμόσφαιρα και πλήρη ενεργοποίηση της φαντασίας  και των 4 αισθήσεων…. 



 στην μπανιέρα δυο δυο



Εκτός του ότι το μπάνιο μαζί με τον σύντροφό σας μπορεί να ξεσηκώσει τα πνεύματα και να γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια, δεν σπαταλάτε πολύ νερό.


ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΡΕ ΓΑΜΩ-ΤΟ !



Μια άλλη είδηση που κυκλοφορεί αφορά τη χρήση σεξουαλικών μέσων για τη συλλογή πόρων….[ Εφημερίδα Guardian,


To 2004 ιδρύθηκε στην Αγγλία η ΜΚΟ  «Συνουσιάσου για τα δάση» (Fuck for forests)  , που τελεί προφανώς υπό την επίδρασιν των Τζιμυπανουσικών ιδεών (Γ@Μ@ΤΕ  ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ   κλπ.). Η οργάνωση των τριών F  έχει ως  σύνθημα το «σεξ μπορεί να σώσει τον πλανήτη», συγκεντρώνει δε χρήματα για περιβαλλοντικές δράσεις από την πώληση ερωτικών ταινιών.

Πρόσφατη δημιουργία τους το  ντοκυμανταίρ F*ck for Forest (με …αστερίσκο) γυρισμένο στον Αμαζόνιο, με στόχο τη σωτηρία  μιας φυλής στο Περού. Το ντοκυμανταίρ, σκηνοθετημένο από τον Michal Marczak  και διάρκειας 86 λεπτών,  συνδυάζει το ωφέλιμο με το τερπνό  για τους  «πρωταγωνιστές»  του, οι οποίοι επιδίδονται σε  σκληρότατο πορνό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου