Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Το κέτσαπ ως αντίδοτο στους ενοχλητικούς εραστές….


Του Γιάγκου Ράπτη

Το αντίδοτο στα κουνούπια ήταν  ο βασιλικός, το αντίδοτο στους δράκουλες ήταν το σκόρδο…Πρόσφατα όμως ο κατάλογος των αντιδότων επέπρωτο να εμπλουτισθεί !   Μια  παντρεμένη Γερμανίδα γνώρισε και ερωτεύτηκε κάποιον - επίσης παντρεμένο - στο Διαδίκτυο. Κάποτε η γυναίκα αποφάσισε να βάλει τέρμα στη σχέση, όμως τα πράγματα  πήραν  επικίνδυνη τροπή :

Ο εραστής  όχι μόνο δεν την άφησε, αλλά έβαλε  στόχο να καταστρέψει τον γάμο της στέλνοντας  στην ίδια  και στον σύζυγό της φωτογραφίες «σόκινγκ», όπου  πρωταγωνιστούσε το παράνομο ζευγάρι….
Μετά την εξαγωγή των πρώτων διδαγμάτων για την ακαταλληλότητα του φωτογραφίζειν το οτιδήποτε στον οποιονδήποτε  χώρο και χρόνο, το ζευγάρι αποφάσισε να απαλλαγεί από τον ενοχλητικό «τρίτο». Οπότε και σκαρφίστηκε την εικονική  «δολοφονία» της επιμάχου μοιχαλίδος, μέσω μιας δρακουλιάρικης σκηνής με πολύ «αίμα» - αλλά κατ’ ουσίαν φτηνό κέτσαπ…. Στη συνέχεια έστειλαν τις φωτογραφίες στον εκδικητικό εραστή και έτριψαν τα χέρια τους , με τη βεβαιότητα ότι η περιπέτεια  πήρε τέλος .

Το σχέδιό τους ωστόσο δεν πήγε όπως περίμεναν, αφού ο πρώην έσπευσε να αναφέρει το συμβάν  στις γερμανικές αστυνομικές Αρχές. Αυτές οι τελευταίες εξεπλάγησαν για το εύρος των χρήσεων του  Κέτσαπ και συνέστησαν  στο ζευγάρι την αποκλειστική χρήση του για  μακαρονάδες και άλλα φαγητά… 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου