Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Στην Καλαμάτα των εκθέσεων.




Η Καλαμάτα έχει γίνει μια πανελλαδική διασημότητα, από τον τρόπο που χειρίζεται τις παιδικές της χαρές. Όμως δεν υστερεί και σε άλλα, κοινωνικά, εμπορικά και εκθεσιακά γεγονότα, όπως είναι η προβολή  τοπικών αγροτικών προιόντων , με την ονομασία ¨Άρτος - Οίνος - Έλαιον 2015¨. Είναι η 4η στη σειρά  διοργάνωση που  γίνεται στο μοναδικό Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων στην Καλαμάτα τον Αύγουστο, 22 με 24. Και όταν λέμε «μοναδικό»  το εννοούμε, από αισθητική και λειτουργική άποψη.

Στην υπόθεση  - αμέσως ή εμμέσως - εμπλέκονται διάφοροι γεωτεχνικοί, από  τον Πατριάρχη της κηποτεχνίας Δημήτρη Παπαδήμα, τον μαχητικό γεωπόνο για τα θέματα πρασίνου Γιώργο Καφρίτσα ως τον ευγενή του αστικού πρασίνου Κώστα Τάτση.  

Υπάρχουν  δυο ακόμη συντελεστές  που με κόπο και αγάπη ολοκλήρωσαν την πιστοποίηση των παιδικών  χαρών :  Είναι η γεωπόνος Κατερίνα Χιουρέα και ο τεχνολόγος γεωπόνος Λεωνίδας Παχής.
Τις ετήσιες εκθέσεις της Καλαμάτας  (Ανθοκομική και Αγροτική) εμψυχώνει  η δασολόγος Αγγελική Σταματελοπούλου και η γεωπόνος Στυλιανή Στάμου, κάτω από την οργανωτική εποπτεία του Γιάννη Μ. Λιοντήρη,Δντη των  Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του
Δήμου Καλαμάτας….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου