Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Stand-up comedy Ελληνοαγγλιστί....

Στις 6, 7 και 8 Νοεμβρίου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, δύο σπουδαίοι κωμικοί, ο Alistair Barrie και ο Γιώργος Χατζηπαύλου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε τρεις μοναδικές παραστάσεις.

Ο Alistair Barrie είναι ένας από τους κορυφαίους Άγγλους κωμικούς και μέλος του θρυλικού Comedy Store. Στις παραστάσεις που έγιναν, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για το Stand up for U της UNICEF, η εγγλέζικη προφορά του είναι τόσο καθαρή που παρακολουθείς αβίαστα και χωρίς κανένα πρόβλημα τα όσα καταμαρτυρά για την αγγλική κοινωνία, όλα όσα σχολιάζει για τη σχέση Ελλήνων και Άγγλων και το πόσο υπέροχα διαφορετική είναι η χώρα μας για έναν ξένο.
Ο Γιώργος Χατζηπαύλου, έρχεται με τη νέα του παράσταση, με τίτλο, Σχεδόν σαράντα. Νέα κείμενα, νέες ιδέες και ανανεωμένη θεματολογία. Αναλύει όλα τα στάδια στη ζωή ενός άντρα αλλά και τη σχέση του με το άλλο φύλο, τη σημερινή εποχή και όλα τα παράξενα που βλέπουμε και βιώνουμε γύρω μας. Μετά τις sold out εμφανίσεις του, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς στο Ίδρυμα Κακογιάννη, αποτελεί εγγύηση για ένα αξέχαστο  βράδυ..

Παρασκευή και Σάββατο, 6 και 7 Νοεμβρίου: 21.30 
Κυριακή, 8 Νοεμβρίου: 20.00 Η παράσταση της Κυριακής θα γίνει μόνο στα αγγλικά με τον Γιώργο Χατζηπαύλου να ανοίγει τη βραδιά
Διάρκεια: 100 λεπτά με διάλλειμα
Εισιτήρια 10 ευρώ. Προπώληση, 8 ευρώ
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Πειραιώς 206, Ταύρος. Τηλ.210-3418550
Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τον Γιώργο Χατζηπαύλου, μπορείτε να τις βρείτε εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου