Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Ένας "ισμός" θα μας σώσει


Το  "Ένας ισμός θα μας σώσει" ακούγεται και ως "Ένας σεισμός θα μας σώσει"
Πάντως ο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ  εκδηλώνει προτίμηση για τον ισμο που συνηθέστατα (αλλά όχι μόνο...) προκαλεί σεισμό στις κρεβατοκάμαρες, δηλαδή στον "ερωτισμό"....Ακολουθεί  κάλεσμα :

Ο Ορίζοντας Γεγονότων καλεί σε Ομαδική ¨Εκθεση Εικαστικών (Ζωγραφική/Γλυπτική/Φωτογραφία-Βίντεο/Περιβάλλον-Εγκατάσταση/Δράση), με θέμα την Προπατορική Γοητεία.....  
Ο Ερωτισμός είναι ίσως ο μόνος "-ισμός" από τον οποίο σίγουρα ωφελούμεθα. ¨Ολοι οι άλλοι (συμπεριλαμβανομένων και των "σε-ισμός", "καταποντ-ισμός" κλπ), είτε αναφέρονται στην πολιτική, την οικονομία ή τη θρησκεία, συνήθως είναι τοξικοί. Μεταθέτουν στη θέση του βίου, την βία και στη θέση της γενετήσιας συνεργασίας, τον ανταγωνισμό της επιβίωσης. 
Το αποτέλεσμα το βλέπουμε γύρω μας.  Το νεοσύστατο "Υπουργείο Αθωότητας", προσπαθεί να επαναφέρει μέσα απ΄αυτή την έκθεση το Νιτσεϊκό ερώτημα, αν τελικά: "Η ομορφιά θα σώσει* τον Κόσμο" ..... .....κατ"άλλους δε, η Αγάπη..../....

    
  *Κατά πώς λέμε:save, τουλάχιστον 



(Δηλώσεις συμμετοχής ώς το τέλος του Χρόνου, δεν είναι τόσο πολύ όσο ακούγεται.. Η έκθεση θα εγκαινιαστεί μεταξύ 15-20 Ιανουαρίου στον Ορίζοντα και σ" ένα ακόμα χώρο-έκπληξη.)
Εν όψει, έργο του OLBINSKI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου