Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Μια κλεπτομανής γάτα





ΠΗΓΗ είδησης: in.gr

Όσοι διαθέτουν  στοιχειώδη γατογνωσία έχουν υπόψη τους την επιμονή των σπιτόγατων  στην προσέγγιση  καθαρών ρούχων, σεντονιών κλπ Όμως αυτό που καταγράφηκε στη Νέα Ζηλανδία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο :

Η  6χρονη Μπριτζίτ έβγαινε  βόλτα στους δρόμους της πόλης  Χάμιλτον, έμπαινε σε σπίτια  αγνώστων,όπου «προσέγγιζε»  κάλτσες ή εσώρουχα για να τα μεταφέρει στη συνέχεια  στο σπίτι της….

Μέχρι τώρα ήξερα από  γάτες σπιτίσιες, «αυλικές» μάλλον, που ζούσαν δηλαδή σε αυλές,  που συνελάμβαναν ποντίκια ή πουλιά και υπερηφάνως τα μετέφεραν  ενώπιον του αφεντικού τους… Σε μια τέτοια γάτα είχα μάλιστα αναφερθεί στο βιβλίο μου για τον «Κήπο». Όμως η εν Νέα Ζηλανδία  «σύλληψη» καλτσών ή εσωρούχων, ήταν πραγματικά κάτι πρωτότυπο.  

 Η είδηση αναφέρει ότι η Μπριζίτ άφηνε στο κρεβάτι της ιδιοκτήτριάς της Σάρα Νέιθαν τη λεία της  :  Η οποία  ανερχόταν , τους τελευταίους δύο μήνες, σε 12 μποξεράκια και 60 μονές (!) κάλτσες. Μετά την  αποκάλυψη  η ιδιοκτήτρια ανάρτησε στο Facebook απολογητικό μήνυμα:

 «…. Αυτή είναι η λεία της Μπριτζίτ τους τελευταίους έξι μήνες. Κάθε πρωί ξυπνάμε και βρίσκουμε περισσότερα. Έχω βάλει σημειώματα σε όλα τα ταχυδρομικά κουτιά του δρόμου. Σε κάποιον πρέπει να λείπουν αυτά τα αντικείμενα. Σας παρακαλώ κοινοποιήστε το εάν γνωρίζετε κάποιον που ζει στην περιοχή».

ΥΓ

Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον γατοϊστοχώρο  http://www.gatospito.com/. Χάνετε….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου