Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Τζάμπα Rolling Stones στην Αβάνα !



Με την επίσκεψή του στην Κούβα ο Ομπάμα έβαλε τη βάση  για τις νέες αμερικανοκουβανικές σχέσεις,  οι Stones  ασχολήθηκαν με το εποικοδόμημα …
Οι γηραλέοι ροκάδες που προσγειώθηκαν (φυσικά με το ιδιωτικό αεροπλάνο τους !)  στο αεροδρόμιο José Martí, απηύθυναν εγκάρδιο χαιρετισμό στους οπαδούς που περίμεναν εκεί…
Σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις, οι Κουβανοί λάτρευαν  τους Rolling Stones, ωστόσο η μουσική του βρετανικού συγκροτήματος από τη δεκαετία του 1960 έως τη δεκαετία του 1980 απαγορευόταν να παίζεται στα ραδιόφωνα της χώρας και τα άλμπουμ τους διακινούνταν μόνο παράνομα. 

Οι
Rolling Stones έδωσαν  την ιστορική συναυλία τους, με δωρεάν είσοδο, στο στάδιο Ciudad Deportiva.
Μαζί  τους  ταξίδεψαν με το ιδιωτικό αεροπλάνο του συγκροτήματος προς το νησί, 60 τεχνικοί και μέλη των οικογενειών τους. 
«Σε όλα τα χρόνια της μακράς καριέρας μας έχουμε παίξει σε πολλά ιστορικά σημεία του πλανήτη. Αυτή όμως η συναυλία στην Αβάνα, είναι για μας ακρογωνιαίος λίθος και ελπίζουμε να είναι το ίδιο και για τους Κουβανούς φίλους μας» δήλωσαν  τα ιερά τέρατα της ροκ σκηνής,  λίγες μέρες πριν την άφιξή τους στην Αβάνα. 
Σχετικά δες  «50 χρόνια Ρόλινγκ Στόουνς»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου