Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΠΠΠ (Παιδιά Πράκτορες του Πλανήτη)


6995 pouf AFISAΉταν λίγες μέρες πριν από την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, όταν στα ράφια του βιβλιοπωλείου Ιανός, ανάμεσα σε πολλά παιδικά βιβλία, εντοπίστηκε ένα που στο εξώφυλλό του έγραφε: Πράκτορες του Πλανήτη: Η Εκδίκηση του Πουφ.
Μόλις ενημερώθηκε ο εκπαιδευτής Ω, αποφάσισε να οργανώσει μια μυστική συνάντηση στον Παιδικό Ιανό, με στόχο να εκπαιδευτούν νέοι Πράκτορες του Πλανήτη!
Τα παιδιά που θα έρθουν στη μυστική συνάντηση θα συμμετέχουν σε διασκεδαστικά παιχνίδια και δοκιμασίες εμπνευσμένες από το καινούριο βιβλίο της Ελένης Ανδρεάδη, Πράκτορες του Πλανήτη: Η εκδίκηση του Πουφ, αλλά και από το προηγούμενο επιτυχημένο βιβλίο της με τίτλο Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη (κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο).
Κάπως έτσι, λοιπόν, θα γνωρίσουν το διοξείδιο του άνθρακα (γνωστό και ως Πουφ), θα μάθουν για την κλιματική αλλαγή, αλλά και θα εκπαιδευτούν σε καθημερινές πρακτικές για να προστατέψουν τον πλανήτη.

Οι νέοι πράκτορες θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στην εξιχνίαση υποθέσεων από την Ελένη Ανδρεάδη (Πράκτορας 00, Συγγραφέας) και στην αποτύπωση υπόπτων από το Στέφανο Κολτσιδόπουλο (Πράκτορας 00, Σκιτσογράφος)


Άραγε πώς συνδέεται το φτερωτό ακτινίδιο με την υπόθεση «Η Εκδίκηση του Πουφ»;
Τι στοιχεία κρύβει ο χάρτης που έπεσε από την τσέπη της Ανίτας;
Μπορείς μέσα από ηχογραφημένες συνομιλίες να ανακαλύψεις τι σχέση έχει ο Βαμπίρης Ενεργείας με την υπόθεση;
Αν είσαι τολμηρός, έλα να εξιχνιάσουμε μαζί τις μυστηριώδεις υποθέσεις σ’ αυτή την μυστική συνάντηση εκπαιδευόμενων πρακτόρων, όπου τα πάντα μπορεί να συμβούν!
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Ιανό και τις εκδόσεις Μεταίχμιο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.
Τόπος Συνάντησης: Παιδικός Ιανός, Σταδίου 24, Αθήνα
Ημέρα Συνάντησης: Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 (μια ημέρα πριν την Ημέρα Περιβάλλοντος!)
Ώρα Συνάντησης: 12:00
Είσοδος: ελεύθερη
Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για την Εκδίκηση του Πουφ, προτού ξεκινήσεις τη μυστική αποστολή σου, κάνε κλικ εδώ και ανακάλυψέ τα όλα!

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Βάσω Σωτηρίου We will
Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία
Διευθύνουσα σύμβουλος
Τηλ: +30 211 400 5461
Κιν.:. +30 6936 159 835
www.vassosotiriou.gr
Email: vasso_sotiriou@hotmail.com
Facebook: Vasso Sotiriou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου