Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Καλοκαιρινή γιορτή παιδιών Σικιαριδείου Ιδρύματος



Η καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 στο χώρο του Ιδρύματος.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος κατάρτισης έκλεισε με την πραγματοποίηση της καθιερωμένης  γιορτής : Η οποία προετοιμάστηκε με πολύ αγάπη από τα ίδια τα παιδιά με τη βοήθεια της Επιστημονικής και Διοικητικής Διεύθυνσης, των υπεύθυνων των εργαστηρίων και όλων των εργαζομένων.

Στο χώρο λειτουργούσε και έκθεση με χειροποίητα προϊόντα από τα εργαστήρια του Ιδρύματος.

Σε όσους παρευρέθησαν δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν την καθημερινότητα των παιδιών στο Ίδρυμα, τα δημιουργήματά τους και τις προσπάθειές τους να ενταχθούν ισότιμα στην κοινωνία.

Οι καταρτιζόμενοι πραγματοποίησαν με τη βοήθεια των εκπαιδευτών τους μια εξαιρετική παράσταση με τραγούδια, χορό και θεατρικά δρώμενα με θέμα την αντιμετώπιση των διακρίσεων.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Ιωάννης Μπαλάφας, αντιπροσωπεία του ΠΟΤΑΜΙΟΥ αποτελούμενη από τον Βουλευτή Αττικής κ. Γιώργο Μαυρωτά, τον υπεύθυνο Πρόνοιας και Αναπηρίας κύριο Βασίλη Χαρόπουλο και τις εκπροσώπους των Νέων του Ποταμιού κυρίες Χριστίνα Φούντζουλα και Δήμητρα Γιαννάκη, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κηφισίας-Αμαρουσίου-Ωρωπού και γραμματέας της Μητρόπολης Πατέρας Τιμόθεος, ο Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας κ. Στέφανος Κούτρας, ο Δήμαρχος Μελισσίων-Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο κ. Λευτέρης Μαγιάκης δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου και επικεφαλής της αντιπολίτευσης,
ο κ. Γιάννης Σχίζας μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σικιαριδείου Ιδρύματος, ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής στο αγώνισμα των κρίκων κ. Δημοσθένης Ταμπάκος, ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Αμαρουσίου κ. Άγγελος Καρμανιόλας, ο κ. Καράκος μέλος του Ροταριανού Ομίλου, ο κ. Γρηγόρης Μουζακίτης και η κ. Χάιγκο Κουρουγιάν από την εταιρία CCC (Consolidated Contractors Company), η κ. Αστερία Καραδήμα και ο κ. Γεώργιος Παρτσινέβελος από το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, οι κυρίες Αγγελική Κουσουρή και Τερέζα Φρέιχα – Σταυροπούλου, Πρόεδρος και Γεν. Γραμματέας αντίστοιχα της Ένωσης Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος και η κ. Αναστασία Νίκα πρώην Γεν. Γραμματέα της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ και μητέρα παιδιού. 

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της φετινής μας γιορτής, την αλυσίδα σούπερ μάρκετ AB Βασιλόπουλος για τη δωρεά νερών και χυμών για τα παιδιά μας, τις εταιρείες Κρι-Κρι και Δωδώνη για τα παγωτά και τον κύριο Γεώργιο Παρτσινέβελο για την φωτογραφική κάλυψη της γιορτής μας.

Η γιορτή μας έκλεισε με ένα μεγάλο και ηχηρό μήνυμα με αποδέκτη τόσο τους φορείς όσο και ολόκληρη την κοινωνία.  «Ας κάνουμε όλοι μαζί μια νέα αρχή ανοίγοντας τα μάτια στις ανάγκες των παιδιών μας, αποδεχόμενοι τη διαφορετικότητα όλων μας στην κοινωνία».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου