Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ : ΦΑΤΕ... ΣΚΥΛΙΑ!!!



Ο  εν λόγω κύριος είναι δικτάτωρ της Βόρειας Κορέας και ….διδάκτωρ σκυλοφαγίας ! Όταν είχε πεθάνει ο μπαμπάς του είχε επιβάλλει το υποχρεωτικό κλάμα,  με αποτέλεσμα την παραγωγή των πιο τραγελαφικών φωτογραφιών της ιστορίας  με το  μαζικό  λαϊκό κίνημα να κλαίει και να οδύρεται ! Τώρα όμως επανήλθε δριμύτερος στην σουρεάλ πολιτική  συμπεριφορά χαρακτηρίζοντας σούπερ τροφή το κρέας των σκυλιών…. Υπενθυμίζω ότι προ ετών το AVAAZ είχε προωθήσει καμπάνια κατά της σκυλοφαγίας στην Ταϊκάνδη, κι ακόμη ότι στην περιοχή της ΝΑ  Ασίας συνηθίζεται η κατανάλωση των πιο απίθανων ζωϊκών ειδών, μεταξύ των οποίων τα φίδια, οι σκορπιοί κλπ.

Δεν ξέρω κατά πόσο οι παραπάνω  πρακτικές δικαιολογούν ή  ερμηνεύουν  τη συγκεκριμένη συμπεριφορά ενός δικτάτορα, αλλά πάντως η είδηση έχει ως εξής :

 «Το DPRK Today , κανάλι προπαγάνδας στο YouTube, ανέφερε πως το κρέας σκύλων έχεις περισσότερες βιταμίνες από τα υπόλοιπα, ενώ η εφημερίδα Korea Times υποστήριξε πως είναι το καλύτερο για το στομάχι και τα έντερα.

Μέσα στην όλη παράνοια του Κιμ Γιονγκ Ουν, το DPRK Today δίνει συμβουλές για το πώς να σκοτώνουν σκύλους, για να είναι το κρέας τους πιο γευστικό.

Η κρατική τηλεόραση, δε, έκανε ρεπορτάζ για εστιατόριο στην Πιονγιάνγκ, το οποίο σερβίρει σκύλους και είναι γεμάτο από πελάτες»…...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου