Ημέρες ορειβασίας

Ημέρες ορειβασίας

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

“Γιοσίρου Γιαμαγκούσι”




O Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει τη νέα παράσταση των Lorem Ipsum, Γιοσίρου Γιαμαγκούσι,  από 1 Φεβρουαρίου έως 6 Απριλίου, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:15. Μια μαύρη κωμωδία, αν και κανονικά τίποτα από αυτά που λέγονται δεν θα έπρεπε να προκαλούν γέλιο…


H υπόθεση:
Ο Γιοσίρου Γιαμαγκούσι, στην αναζήτηση του εξαφανισμένου πατέρα του Μινόρου, άθελα του γίνεται η αφορμή για να αποκαλυφθούν τα σκοτεινά μυστικά ενός ολόκληρου χωριού. Τι κρύβουν οι κάτοικοι της Λακκοσπηλιάς; Τι ρόλο έχει παίξει στην ζωή του ήρωα η οικονομική καταστροφή ενός παραγωγού μεταξοσκώληκα; Ποιο ζαχαροπλαστείο έφτιαχνε τις καλύτερες νουγκατίνες της περιοχής; Γιατί ο Γιοσίρου μισεί τις πεταλούδες; Η παράσταση “Γιοσίρου Γιαμαγκούσι” προσπαθεί να δώσει απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα με έναν ιδιαίτερο τρόπο, κάποιες φορές ανάλαφρο και χιουμοριστικό και άλλες πιο σοβαρό και σκοτεινό.


Η ομάδα:
Lorem Ipsum ονομάζονται τα ακατάληπτα κείμενα, αυτά που δεν βγάζουν κανένα νόημα. Έτσι το 2011, όταν δηλαδή δημιουργήθηκε η ομάδα από μια παρέα φίλων που τους συνέδεε η αγάπη τους για το θέατρο και ειδικότερα για την κωμωδία,  η απόφαση για το όνομα της ήταν μια εύκολη απόφαση. Έξι χρόνια αργότερα έχει στο ενεργητικό της 3 παραστάσεις, την ‘Μπαλάντα ενός ευαίσθητου Δήμιου’ (2011 ‘Θέατρο του ήλιου’, 2013 ‘Αλκμήνη’), το ‘Κόμη Sutra’ (2012 ‘Αλκμήνη’) και τον ‘Τόρνο’ (2015-16 ‘Αλκμήνη’), όλες σε πρωτότυπο κείμενο. Φέτος παρουσιάζει στο VAULT την νέα της παραγωγή με όνομα ‘Γιοσίρου Γιαμαγκούσι’.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενο  - Σκηνοθεσία: Γιάννης Κεντρωτάς
Σκηνικά - Κουστούμια: Φανή Παλιούρα
Αφίσα: Γιάννης Κεντρωτάς
Trailer: Lorem Ipsum

Παίζουν: Αντώνης Αντωνίου, Φίλιππος Λούβαρης, Ειρήνη Κουτουρούσιου, Φανή Παλιούρα, Αναστασία Μητρούση

Trailer παράστασης: https://www.youtube.com/watch?v=omhyUmMvZ5U

!NFO
‘Γιοσίρου Γιαμαγκούσι’ από την ομάδα Lorem Ipsum.
1 Φεβρουαρίου - 6 Απριλίου 2017

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Τετάρτη                        21:15
Πέμπτη                         21:15
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Τιμές Εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 10,00 ευρώ
Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) / Ατέλειες: 5,00 ευρώ
Προπώληση VIVA: 8,00 ευρώ : http://www.viva.gr/tickets/venues/polyxoros-vault/ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου